lauantai 18. toukokuuta 2013

nro3

Onnistuneesta tapaamisesta innostuneena, varasin lisää tapaamisia.

Seuraavana iltana luokseni tuli kolmikymppinen mies. Avatessani oven hätkähdyin miehestä. Tällaisia katselisin kadulla, juuri niitä kuumia isukkeja puistossa lastensa kanssa. Tämä mies oli vielä kuumempi kuin edellinen! Tunsin kuinka perhoset valtasivat vatsani, ja en muistanut miksi tässä tilanteessa oltiin... Kun mies kysyi nimeäni, paljastin oikean nimeni. Tajusin heti mokanneeni.
Otin vaatteet pois ja menimme suihkuun. Olin ilmoittanut sinä päivänä alkaneista kuukautisistani, joten olimme sopineet pikaisesta suihkussa.
Olin erittäin innostunut ja hymyilin itsekseni. En malttanut odottaa. Mies hyväili minua ensin ja hyvin pikaisen panon jälkeen hän laukesi. Tunnelma oli erittäin rento ja hieman yhdessä hymyiltiinkin kun tilanne oli ohi niin nopeasti.
Miehen pukiessa eteisessäni, kysyin tyhmästi miksi hän oli täällä..tuon näköinen mies.
Kuulema oli hyvä suhde, missä makkarissa vaan ei tapahtunut yhtään mitään. Ei halunnut erota, mutta tarvitsi seksiä. Meinasin jo täysin unohtaa, että minunhan kuuluisi tästä vielä jotain palkkaakin saada. Kenkiä laittaessaan mies mainitsi summasta ja myönsin unohtaneeni koko asian nauttiessani seurasta.
Olin aivan liian innoissani miehestä ja sen huomasi. En toiminut ammattimaisesti, enkä ole kuullut miehestä sen jälkeen. (Vaikka ääneen toivoinkin uutta tapaamista, niinkuin mikäkin idiootti.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidän juuri kaltaisistasi avoimista naisista jotka osaa myös nauttia :) Niin raadollista kuin se silti onkin, ota aina ensin rahat. Kukaan ei siitä voi loukkaantua, koska asiasta on sovittu. Muuten ennemmin tai myöhemmin joku jättää maksamatta. Monella isukilla on sama tilanne kuin tuolla sinun asiakkaallasi. Makuuhuoneessa homma viilenee ajan mittaan. Näin ei tietenkään ole kaikilla. Kaltaisesi naiset auttavat meitä jaksamaan arjessa. Kiitos siitä ;)

Myy kirjoitti...

Juu, kyllä mä muistan rahat ;) mies nyt vain sattu olemaan täydellisesti makuuni, että siinä meni ajatukset ihan sekasin.
Kiitos sanoistasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako tarina vielä jatkoa? Itse satunnaisena käyttäjänä olen kiinnostunut myös siitä miltä siitä toisesta tuntuu. Asiaa jonkin verran seuranneena kohtalot ja motiivit ovat erilaisia.
-Sama

Myy kirjoitti...

Tarina saa jatkoa, ei hätää.